+47 22 44 62 22
post@visumexpert.no
C.J. Hambros Plass 2C, 0164 Oslo

Turistvisum til Thailand (60 dagers opphold)

Visumexpert > Thailand > Turistvisum til Thailand (60 dagers opphold)

Turistvisum til Thailand (60 dagers opphold) er nødvendig.

ThailandTuristvisum Endre visumtype
Bestill visum nå

Behandlingstid på ambassaden

Vær oppmerksom på eventuelt stengte dager hos konsulatet som kan påvirke søknaden din.

  • . Normal behandling: 6-8 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.
  • . Ekspress behandling: 3-5 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.
  • . Visumexpert gjør vårt ytterste for å levere ferdig kontrollerte søknader til konsulatet samme dag de blir mottatt (dersom mottatt på vårt kontor før kl.10).

Visa May Be Required

    No visa is required for a stay of up to 30 days. Please keep in mind that if you are staying less than 30 days, you must:
  • Hold a passport valid for at least six months with at least one blank visa page
  • Hold proof of onward and return flights
  • Hold all documents required for the next destination
  • Hold proof of sufficient funds relative to your intended length of stay
  • Confirm with your airline prior to your travel date that boarding will be permitted without a visa

If you will be staying longer than 30 days ( not exceeding 60 days for EACH entry ), then please refer to the requirements below.

Totalpris

Vi garanterer at du alltid vil få den beste prisen når du bestiller visumtjenester hos oss. Faktisk er vi så sikre på at vi har den beste prisen at vi tilbyr deg prisgaranti.

Du slipper å bli overrasket med skjulte kostnader. Totalpris på faktura består av følgende:

Gebyrer fra ambassader

kr. 250

Vårt tjenestegebyr

fra kr. 490

Eventuelt ekspressgebyr

kr. 375

Eventuelt post eller budtjeneste

Gebyrer fra ambassader

1 innreise

kr. 250

Plus

Vårt tjenestegebyr

Selvbetjent Servicepakke Full Servicepakke
Price kr. 490 kr. 790

Tjenester

  • Vi fyller ut søknadskjemaet for deg.
-
  • Vi tar utskrift av passbilder.
-
  • Vi gir støtte til nødvendige dokumenter.
-
  • Vi leverer og henter hos ambassaden.
  • Vi betaler alle gebyr før vi sender deg en samlet faktura på epost.
  • Vi gir profesjonell ekspertise om du har spørsmål om visum.
Plus

Eventuelt ekspressgebyr

Normal

kr. 0

6-8 arbeidsdager

Ekspress

kr. 375

3-5 arbeidsdager

Plus

Eventuelt post eller budtjeneste

Velges når du legger inn din online-bestilling

Pass i orignal

  • Pass må være gyldig i minst 6 måneder
  • Pass med sprekker eller skader kan avvises ved ambassaden eller ankomst i landet.
  • Det må være minst 2 hele, ubrukte, motstående sider inn i passet.

2 passbilder per søker

Du må legge ved et passfoto for å få visum. Du kan gjerne ta bilde selv med et mobilkamera mot en hvit vegg og laste opp bildet ditt her. Vi printer ut bildet for deg i riktig format.

Eksempel på bilde som vil bli akseptert

Alternativt kan du legge ved et bilde i farger, på fotopapir, som møter følgende kriterier:

  • Fotoet er riktig eksponert og i fotokvalitet
  • Fotoet skal være i farger
  • Fotoets størrelse skal være ca. 35 x 45 millimeter
  • Fotoet må tas rett forfra (fokuser på øynene), og mot en jevn hvit bakgrunn
  • Fotoet skal vise hele hodet og toppen av skuldrene, ingen slagskygge
  • Ansiktet skal dekke 70-80 % av bildeflaten, dvs. at avstanden fra isse til hake skal være minst 30 millimeter
  • Øyne skal være åpne og klart synlige, øynene må ikke dekkes av hår
  • Begge ørene skal være helt synlige
  • Både hake, panne og begge kinn skal være synlige
  • Munnen må være lukket
  • Briller må tas av ved fotografering
  • Hodeplagg skal ikke benyttes på passbilder. (Capser, luer, hatter, hårbånd, skjerf etc.)

Søknadsskjema

Du må legge ved et ferdig utfylt og signert søknadsskjema etter at du har lagt inn bestillingen din. Søknadsskjemaet må:

  • Være komplett utfylt og besvart
  • Ha fornavn og etternavn skrevet nøyaktig slik det står oppført i passet (vær obs på korrekt oversettelse av bokstaver som Æ. Ø og Å).
  • Være signert

Reisebestilling

1 copies of airline ticket
(confirmed onward ticket – showing flights into and out of Thailand. Either paper ticket or confirmed e-ticket is acceptable. If applying for 2 entries, ticket must show 2 entries into Thailand.

Dette kan gjelde deg

  • Utenlandske statsborgere

    Utenlandske statsborgere må legge ved kopi av bostedsattest eller oppholdstillatelse OG et brev fra arbeidsgiver/skolen som bekrefter at søkeren arbeider/studerer i Norge

  • Multiple visum til Thailand

    1 copy of bank statement showing a balance in the amount of not less than 49,000 NOK (200,000 BATH ) in past 6 months. ( required for multiple entry only)
    Plan ticket showing at least two entries to Thailand must be submitted

Følg disse 4 stegene for å søke visum gjennom Visumexpert

Trinn 1

Sjekk visumkrav og fyll ut vårt online bestillingsskjema.

Trinn 2

Send pass og andre nødvendige dokumenter.

Trinn 3

Motta bekreftelse og faktura fra oss etter søknaden blir godkjent og innlevert til ambassaden.

Trinn 4

Motta pass og visum.

0

Your Cart