Visum til Tyrkia

kr 425,00kr 715,00

Visum til Tyrkia med normal behandlingstid koster 425,- per visum. Visum blir utstedt 2-5 arbeidsdager etter at vi har mottatt bestilling og betaling. Ekspressgebyr på 290,- per visum kommer i tillegg dersom man må ha visum innen samme arbeidsdag.
Dersom man velger å sende inn passdetaljer manuelt, og kopi av informasjonssiden i passet ikke lastes opp, står søkeren selv ansvarlig for å oppgi korrekt informasjon nøyaktig slik det står i passet. Dersom man oppgir feil data, vil det føre til feil i visumet. Feil data i visumet kan føre til at du blir nektet innreise ved ankomst til Tyrkia.

Både ordinære pass (røde) og nødpass (oransje) kan benyttes for å søke om e-visum. Det er IKKE mulig å søke om e-visum med reisebevis (grønne) eller utlendingspass (blå).
Passet (uansett om det er ordinært pass eller nødpass) må ha en gyldighetstid på minimum 150 dager fra innreisedato til Tyrkia.
Har du utenlandsk pass og er usikker om du kan få e-visum, kan du kontakte oss før du bestiller.

MERK! Når du har bekreftet din bestilling, er det ikke mulig å avbestille visum, da din informasjon automatisk lastes inn i en visumsøknad, for at behandlingen skal gå raskest mulig. Det er derfor svært viktig at du legger inn korrekt informasjon og er sikker på at du søker i korrekt tid.

Nullstill