Ny regel for de som søker forretningsvisum til Russland for et år og mer.

Søker du om et forretningsvisum til Russland for minst et år, krever ambassaden at du legger ved gamle visum sammen med søknaden.

Vennligst kontakt oss hvis dere har noe spørsmål rundt dette

 

Write a Reply or Comment