+47 22 44 62 22
post@visumexpert.no
C.J. Hambros Plass 2C, 0164 Oslo

Forretningsvisum til India

Visumexpert > India > Forretningsvisum til India

Forretningsvisum til India er nødvendig.

IndiaForretningsvisum Endre visumtype
Bestill visum nå

Behandlingstid på ambassaden

Vær oppmerksom på eventuelt stengte dager hos konsulatet som kan påvirke hvor lang tid det vil ta å få søknaden din ferdigbehandlet.

  • Normal behandling: 8-10 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden.
  • Ekspress behandling: 3-6 arbeidsdager fra søknad er innlevert til ambassaden. Visumexpert gjør vårt ytterste for å levere ferdig kontrollerte søknader til konsulatet samme dag de blir mottatt (dersom mottatt på vårt kontor før kl.10).
  • OBS! Søkere som må legge ved «Letter for Telefax Clearance» vil få lengre behandlingstid ved ambassaden. Dette gjelder også norske statsborgere som er født utenfor Norge eller som har foreldre eller ektefelle født utenfor Norge.

Viktig informasjon

Tips før du søker om visum til India
Les grundig kravene nedenfor og utarbeid dine dokumenter nøye. Feil eller mangle kan føre til forsinkelser og ødelegge dine reiseplaner. Kravene og behandlingstidene som er oppført i dette settet er de etablerte retningslinjene, men konsulatet kan kreve ytterligere dokumentasjon etter eget skjønn. Sesongbasert etterspørsel utvider ofte disse behandlingstidene. Vi anbefaler at du sender materiale tidlig for å unngå uforutsette forstyrrelser i dine reiseplaner.

Totalpris

Vi garanterer at du alltid vil få den beste prisen når du bestiller visumtjenester hos oss. Faktisk er vi så sikre på at vi har den beste prisen at vi tilbyr deg prisgaranti.

Du slipper å bli overrasket med skjulte kostnader. Totalpris på faktura består av følgende:

Gebyrer fra ambassader

kr. 1455

Vårt tjenestegebyr

fra kr. 490

Eventuelt ekspressgebyr

kr. 0

Eventuelt post eller budtjeneste

Gebyrer fra ambassader

kr. 1455

Plus

Vårt tjenestegebyr

Selvbetjent Servicepakke Full Servicepakke
Price kr. 490 kr. 740

Tjenester

  • Vi fyller ut søknadskjemaet for deg.
-
  • Vi tar utskrift av passbilder.
-
  • Vi gir støtte til nødvendige dokumenter.
-
  • Vi leverer og henter hos ambassaden.
  • Vi betaler alle gebyr før vi sender deg en samlet faktura på epost.
  • Vi gir profesjonell ekspertise om du har spørsmål om visum.
Plus

Eventuelt ekspressgebyr

Normal

kr. 0

8-10 arbeidsdager

Plus

Eventuelt post eller budtjeneste

kan velges nærmere i vår online-bestilling

Pass i orignal

  • Pass må være gyldig i minst 6 måneder
  • Pass med sprekker eller skader kan avvises ved ambassaden eller ankomst i landet.
  • Det må være minst 2 hele, ubrukte, motstående sider inn i passet.

Passfoto

Du må legge ved et passfoto for å få visum. Du kan gjerne ta bilde selv med et mobilkamera mot en hvit vegg og laste opp bildet ditt her. Vi printer ut bildet for deg i riktig format.

Eksempel på bilde som vil bli akseptert

Alternativt kan du legge ved et bilde i farger, på fotopapir, som møter følgende kriterier:

  • Fotoet er riktig eksponert og i fotokvalitet
  • Fotoet skal være i farger
  • Fotoet skal ikke være eldre enn 6 måneder
  • Fotoets størrelse skal være ca. 50 x 50 millimeter
  • Fotoet må tas rett forfra (fokuser på øynene), og mot en jevn hvit bakgrunn
  • Fotoet skal vise hele hodet og toppen av skuldrene, ingen slagskygge
  • Ansiktet skal dekke 70-80 % av bildeflaten, dvs. at avstanden fra isse til hake skal være minst 30 millimeter
  • Øyne skal være åpne og klart synlige, øynene må ikke dekkes av hår
  • Begge ørene skal være helt synlige
  • Både hake, panne og begge kinn skal være synlige
  • Munnen må være lukket
  • Briller må tas av ved fotografering
  • Hodeplagg skal ikke benyttes på passbilder. (Capser, luer, hatter, hårbånd, skjerf etc.)

Søknadsskjema

Utfylt online søknadsskjema med signatur på begge sider. OBS! Sjekk nøye igjennom om all informasjon er riktig utfylt. Dette er veldig viktig fordi det er ikke mulig å endre skjemaet etter at du har godkjent det. Skjemaet må fylles ut på nytt dersom feil blir oppdaget i ettertid. Ta kontakt dersom du er usikker.

Invitasjon til India

    You must obtain a letter of invitation. The organization you will be visiting is responsible for obtaining the invitation. A copy is acceptable. This letter must:
  • Be written on company letterhead
  • Include the full local address and phone number of the organization or person to be visited
  • Request the same validity of visa as in the Business Introduction Letter
  • Det må fremgå i brevet at det dreier seg om business visum, samt hvor lenge visumet skal være gyldig (6 mnd eller 12 mnd), og i tillegg antall innreiser (single, double eller multiple).

Garantibrev

Garantibrevet skal bekrefte at firmaet dekker alle reiseutgifter under søkerens opphold i India. Garanti og invitasjonsbrev (se punkt over) må be om samme type visum, for samme periode og samme antall innreiser.

Dette kan gjelde deg

  • Utenlandske statsborgere

    Søkere som er født utenfor Norge eller gift med utenlandsk statsborgerstatsborgere må legge ved kopi av «Central National Register» fra skattekontoret. Ambassaden krever brevet i engelsk versjon. I tillegg må «Letter for Telefax Clearance» fylles ut og legges ved.

  • Søkere som jobber i media

    Søkere som jobber i media (journalist, fotograf, frilanser osv.) må søke journalistvisum uavhengig om de reiser til India som turist eller i forbindelse med arbeid. Velg ‘journalist’ som visumtype og deretter ‘tourism’ i ‘purpose of visit’, dersom du skal reise til India som turist. «Undertaking letter for tourist visa» må fylles ut og legges ved.

  • Personer under 18 år

    Krever at begge foreldrene signerer «parent declaration form» samt legger ved kopi av passene.

  • Conference Visas

    If traveling to India for a conference, the traveler does not qualify for a business visa. They will require a conference visa.

    Conference visas are only issued to people who are attending international conferences in India. If you intend to visit India for business matters such as marketing, sales or establishing contacts on behalf of a company outside of India, you need to apply for a business visa.
    Please contact us for further information.

Følg disse 4 stegene for å søke visum gjennom Visumexpert

Trinn 1

Sjekk visumkrav og fyll ut vårt online bestillingsskjema.

Trinn 2

Send pass og andre nødvendige dokumenter.

Trinn 3

Motta bekreftelse og faktura fra oss etter søknaden blir godkjent og innlevert til ambassaden.

Trinn 4

Motta pass og visum.

0

Din Handlevogn