Spørsmål & svar

Her finner du svar på noen av de oftest stillede spørsmålene i forbindelse med Visumexpert

Vi vil alltid gjerne hjelpe med å svare på dine spørsmål. Nedenfor finner du en oversikt over de oftest stillede spørsmålene. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du fylle ut kontaktskjemaet eller sende en e-post:

Kontakt

E-post sendes til post@visumtilkina.no

 

Hvordan finne inngangen til vårt kontor

Administrasjonen i bygget vi leier i, oppgraderer navneskiltene for alle selskapene i bygget og nye skilt vil ikke være på plass før sommeren 2018. I mellomtiden har de fjernet noen av de gamle, inkludert vårt. Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder.

Vi har i forbindelse med dette mottatt en del henvendelser fra kunder som ikke finner frem til vårt kontor.

For å finne frem til kontoret vårt:

Når du står og ser på Oslo tinghus, snu deg mot venstre, hvor du vil se Cesar Café og Gundersen Løken Optikk. Gå mot Gundersen Løken optikk. Du vil se at mellom Cesar Cafe og Løken Optikk, er det en trapp som leder opp til et platå med 4 høye bygninger. På dørene til hvert av byggene står det bokstaver; A, B, C og D. Gå til bygg C. Når du ankommer inngangen, vil du se at det er ringeklokker her. Du skal ringe på: «Regus 2.etasje» Dette er resepsjonen for bygget, som åpner døren for alle besøkende. Deretter går du inn og tar heisen til 2.etasje, hvor resepsjonen vil henvise deg til vårt kontor, som ligger rett ved siden av resepsjonen.

Må jeg sende pass i original?

A: Ja, vi må ha pass i original fordi at visumet skal klistres inn i passet.

Kan jeg sende passet i vanlig post (A-post)?

Vi anbefaler alle våre kunder sender pass med sporbare sendinger som rekommandert brev, bedriftspakke, eller ekspress over natten pakke.
Visumexpert AS sender ikke pass i vanlig brev for sikkerhets hensyn. Du kan få passet levert/tilsendt eller du kan sende noen til å hente pass fra vårt kontor.

Kan Visumexpert hente/levere pass hos oss?

A: Ja. Vi kan levere/hente pass i Oslo området. Vi samarbeider også med Bring, Jetpack og DHL som kan tilby rask levering/henting til døren.

Hvor mange passbilder må jeg legge ved? Kan jeg sende dem digitalt?

A: De fleste ambassader krever ett passbilde i søknaden. Du kan også sende et bilde av deg selv (mot lysere bakgrunn) til post@visumexpert.no dersom du ønsker at vi skal ordne dette for deg. Tjenesten er inkludert i vår “full servicepakke”.

Kan jeg be dere å fylle ut søknadsskjema for meg?

Ja. Vi kan fylle ut søknadsskjema for våre kunder med de riktige opplysninger vi har fått av kunder. Utfylte søknader må godkjennes og signeres. Tjenesten er inkludert i vår servicepakke.

Hvor lang tid tar det å få visum?

Behandlingstid hos ambassaden varierer fra land til land. Det er anbefalt å søke visum 1-2 måneder før avreisen. Normal behandlingstid hos de fleste ambassader er ca. 6-10 arbeidsdager. Noen ambassader tilbyr ekspress visering (1-3) arbeidsdager mot ekstragebyr. Sjekk på våre hjemmesider eller kontakt oss for å få nærmere informasjon.